Semi-Bungalows 'De Schepen' - De Vrijheyt Oerle
Wonen in De Vrijheyt Oerle-Zuid, Veldhoven. Een uniek bouwplan met een mix van 30 unieke woningen: vrijstaande parkvilla’s, ruime tweekappers, levensloopbestendige seniorenbungalows en exclusieve appartementen / parklofts. Wonen in De Vrijheyt is vrijheid in wonen!
Nieuwbouw, woningen, Veldhoven, Oerle, Vrijheid, Vrijheyt, Villa, Tweekapper, twee-onder-een-kap, semi-bungalow, bungalow, appartement, loft, vrijstaand geschakeld.
22124
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-22124,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.4,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive

SEMI-BUNGALOWS ‘DE SCHEPEN’

Maar liefst 16 fraaie levensloopbestendige semi-bungalows van De Vrijheyt schitteren in en om het groen. Aan de straatzijde is er een levendig beeld waarbij de hoekwoningen worden uitgevoerd met kopgevels.

Aan de binnenzijde van het plan liggen de witgekeimde semi-bungalows aan het rustieke groene binnenhof met een eigen intieme woonsfeer. Met het landschapspark en de Oerlese bossen binnen handbereik.

Alle woningen hebben een volledig woon­programma met een slaapkamer en badkamer op de begane grond. De bovenverdieping kan naar eigen inzicht worden ingedeeld en biedt de mogelijk­heid voor extra (slaap- en/of hobby)kamers en een badkamer. De architect heeft hiervoor een mogelijke indelings­variant utgewerkt. Een mooie patiotuin met veel privacy completeert het geheel.

“De Schepen”: een comfortabele bungalow in het groen voor levenslang genieten!   

LIBRA L -TUSSENWONING

WONINGTYPES