Toelichting procedure - De Vrijheyt Oerle
Wonen in De Vrijheyt Oerle-Zuid, Veldhoven. Een uniek bouwplan met een mix van 30 unieke woningen: vrijstaande parkvilla’s, ruime tweekappers, levensloopbestendige seniorenbungalows en exclusieve appartementen / parklofts. Wonen in De Vrijheyt is vrijheid in wonen!
Nieuwbouw, woningen, Veldhoven, Oerle, Vrijheid, Vrijheyt, Villa, Tweekapper, twee-onder-een-kap, semi-bungalow, bungalow, appartement, loft, vrijstaand geschakeld.
22188
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-22188,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.4,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive

Toelichting verkoopprocedure / start bouw

Hartelijk dank voor uw interesse in het project “De Vrijheyt” in Oerle-Zuid (fase 3) te Veldhoven. Heeft u na het bestuderen van de informatie op deze website interesse in de aankoop van een woning, dan kunt u dit kenbaar maken via het online inschrijfformulier.

Toewijzing

Het is mogelijk om nu al een optie te nemen op één van de woningen die nog niet zijn toegewezen. De woningen worden toegewezen aan de hand van de ingezonden inschrijfformulieren.

Voor alle woningen geldt het principe van toewijzing. We proberen daarbij zoveel mogelijk iedereen de woning van zijn eerste voorkeur toe te wijzen. Als er meerdere mensen in dezelfde woning geïnteresseerd zijn, dan zijn mensen die geen woning (meer) te verkopen hebben en die de financiering rond hebben in het voordeel. Hoe sneller de woningen verkocht zijn, hoe sneller we kunnen starten met de bouw. Dat is zowel voor de kopers van woningen in project ‘De Vrijheyt’ als voor project zelf van belang. Als er dan nog meerdere kandidaten per woning overblijven, kijken we naar het moment van inschrijving als belangstellende.

Na de toewijzing

Indien wij na de toewijzing een kavel voor u kunnen reserveren, nodigen wij u uit voor een persoonlijk en vrijblijvend verkoopgesprek om zo alle relevante zaken met betrekking tot de aankoop van een nieuwbouwwoning te bespreken. Dit gesprek zal plaatsvinden bij Kennis Makelaardij. De woning is vanaf de toewijzing dan voor u gereserveerd gedurende de optieperiode van in principe twee weken. In bijzondere gevallen maken we over deze optieperiode andere afspraken. U ontvangt van ons dan uitgebreide documentatie zodat u zich kunt oriënteren op de woningen. Wij beantwoorden uw eventuele vragen en maken desgewenst offertes voor afwijkende individuele wijzigingen. Daarna kunt u beslissen of u de woning gaat kopen of niet.

Start bouw

Als 70% van het project (of een deel daarvan in geval van fasering) is verkocht, dan ontvangt u van ons bericht dat we het project (of deelfase) gaan starten en kunnen we starten met de bouwvoorbereiding, dat normaliter circa 2 maanden in beslag neemt. De verwachting is dat we februari 2017 bekend kunnen maken of voldoende woningen verkocht zijn om te starten met (een deelfase van) het project. De bouw zou in dat geval in april 2017 moeten kunnen starten.

DOWNLOAD DEZE TOELICHTING ALS PDF

WONINGTYPES