DUURZAAMHEID - De Vrijheyt Oerle
Wonen in De Vrijheyt Oerle-Zuid, Veldhoven. Een uniek bouwplan met een mix van 30 unieke woningen: vrijstaande parkvilla’s, ruime tweekappers, levensloopbestendige seniorenbungalows en exclusieve appartementen / parklofts. Wonen in De Vrijheyt is vrijheid in wonen!
Nieuwbouw, woningen, Veldhoven, Oerle, Vrijheid, Vrijheyt, Villa, Tweekapper, twee-onder-een-kap, semi-bungalow, bungalow, appartement, loft, vrijstaand geschakeld.
22031
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-22031,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.4,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive

DUURZAAMHEID

Naast de unieke ligging van De Vrijheyt in het boslandschap is er ook veel aandacht besteed aan duurzaamheid van de woningen en parklofts zelf. Naast een hoogwaardige isolatie van de “schil” (de muren en het dak) en maatregelen op het gebied van luchtdicht bouwen, zijn er standaard tal van voorzieningen aangebracht die uw woning en parkloft heel energiezuinig maken.

 

Zo beschikken de woningen en parklofts o.a. over:

• isolerende beglazing

• een HR-verwarmingsinstallatie met warmtepomp

• mechanische ventilatie met CO2-gestuurde roosters

• pv-panelen

 

Door de voorzieningen die standaard zijn mee genomen voldoen de woningen en parklofts aan de hoge eisen op het gebied van energieprestatie. Dit komt tot uiting in de EnergiePrestatieCoëfficiënt (EPC) van 0,4. Hierdoor bespaart u blijvend op de maandelijkse energiekosten van uw woning.    

 

In De Vrijheyt krijg je ruimte om te leven…

LEKKER LEVEN IN DE LIBRA!

WONINGTYPES