Concept - Flexx Living - De Vrijheyt Oerle
Wonen in De Vrijheyt Oerle-Zuid, Veldhoven. Een uniek bouwplan met een mix van 30 unieke woningen: vrijstaande parkvilla’s, ruime tweekappers, levensloopbestendige seniorenbungalows en exclusieve appartementen / parklofts. Wonen in De Vrijheyt is vrijheid in wonen!
Nieuwbouw, woningen, Veldhoven, Oerle, Vrijheid, Vrijheyt, Villa, Tweekapper, twee-onder-een-kap, semi-bungalow, bungalow, appartement, loft, vrijstaand geschakeld.
21743
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-21743,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.4,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive

FLEXXLIVING

Bij het ontwerp, de ontwikkeling en de realisatie van ‘De Vrijheyt’ wordt uitgegaan van het woonconcept Flexx Living. Dit wil zeggen dat er o.a. keuze is uit meerdere woningtypes.

 

Tevens zijn er bij de diverse woningtypes verschillende keuzemogelijkheden op het gebied van uitbreiding, indeling en afwerking van de woning. De makelaar kan u hier meer over vertellen.

 

In overleg met de kopersbegeleider van de aannemer zet u de laatste puntjes op de “i” om uw woning geheel naar eigen wens af te werken.

 

Flexx Living: Your life, Your style!

LEKKER LEVEN IN DE LIBRA!

WONINGTYPES