Locatie - De Vrijheyt Oerle
Wonen in De Vrijheyt Oerle-Zuid, Veldhoven. Een uniek bouwplan met een mix van 30 unieke woningen: vrijstaande parkvilla’s, ruime tweekappers, levensloopbestendige seniorenbungalows en exclusieve appartementen / parklofts. Wonen in De Vrijheyt is vrijheid in wonen!
Nieuwbouw, woningen, Veldhoven, Oerle, Vrijheid, Vrijheyt, Villa, Tweekapper, twee-onder-een-kap, semi-bungalow, bungalow, appartement, loft, vrijstaand geschakeld.
21753
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-21753,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.4,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive

LOCATIE

Oerle, in volksmond “Oers” geheten, bestaat uit de levendige dorpskern Oerle en het gehucht Zandoerle met zijn historische brink. Ten zuiden van de dorpskern komt een nieuw woongebied tot leven tegen het kenmerkende decor van het groene Kempenlandschap. Oerle-Zuid, onderdeel van de uitbreidingswijk Zilverackers ten westen van Veldhoven, is een oase van rust en ruimte. Met het speels opgezette landschapspark als centraal ontmoetingspunt. Een moderne nieuwe woonwijk met nostalgische woningen in de historische setting van het rustieke Oerle.