NIEUWS - De Vrijheyt Oerle
Wonen in De Vrijheyt Oerle-Zuid, Veldhoven. Een uniek bouwplan met een mix van 30 unieke woningen: vrijstaande parkvilla’s, ruime tweekappers, levensloopbestendige seniorenbungalows en exclusieve appartementen / parklofts. Wonen in De Vrijheyt is vrijheid in wonen!
Nieuwbouw, woningen, Veldhoven, Oerle, Vrijheid, Vrijheyt, Villa, Tweekapper, twee-onder-een-kap, semi-bungalow, bungalow, appartement, loft, vrijstaand geschakeld.
21773
page-template,page-template-blog-masonry,page-template-blog-masonry-php,page,page-id-21773,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.4,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive

Nog één uniek penthouse te koop!

Exclusief wonen in Residentie De Vrijheyt gelegen aan het landschapspark van Oerle. Ongekend wooncomfort van nu en de grandeur van vroeger. Een unieke kans om uw dromen waar te maken! En ook de laatste… 
De verkoopprijs is €475.000 (v.o.n.). Meer informatie? Klik hier voor de brochures of bel rechtstreeks met Paul Sanders van Brabants Wonen (tel. 06 – 55 73 57 59)

Eerste kijkdagen voor kopers van De Vrijheyt

Op 23 en 30 november 2017 hebben de kijkdagen voor kopers van de Vrijheyt van fase 1 en 2 (semi-bungalows) plaats gevonden. Op deze druk bezochte dagen konden de kopers hun nieuwe woning in aanbouw voor het eerst ook van binnen bezichtigen. Tevens was er de gelegenheid om een praatje te maken met de nieuwe buren. In 2018 volgen de kijkdagen voor fase 3 en 4.

Penthouse nog beschikbaar in Residentie ‘De Vrijheyt’

Mooiste penthouse van Veldhoven! Exclusief wonen in Residentie De Vrijheyt gelegen aan het landschapspark van Oerle. Ongekend wooncomfort van nu en de grandeur van vroeger. Een unieke kans om uw dromen waar te maken!