Parklofts 'Residentie De Vrijheyt' - De Vrijheyt Oerle
Wonen in De Vrijheyt Oerle-Zuid, Veldhoven. Een uniek bouwplan met een mix van 30 unieke woningen: vrijstaande parkvilla’s, ruime tweekappers, levensloopbestendige seniorenbungalows en exclusieve appartementen / parklofts. Wonen in De Vrijheyt is vrijheid in wonen!
Nieuwbouw, woningen, Veldhoven, Oerle, Vrijheid, Vrijheyt, Villa, Tweekapper, twee-onder-een-kap, semi-bungalow, bungalow, appartement, loft, vrijstaand geschakeld.
21795
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-21795,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.4,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive

PARKLOFTS ‘RESIDENTIE DE VRIJHEYT’

Gelegen aan de voet van het landschapspark en het intieme binnenhof is “Residentie De Vrijheyt” een exclusief kleinschalig wooncomplex bestaande uit zes unieke parklofts met een schitterend uitzicht.

Alle lofts hebben een eigen indeling, woonsfeer en beschikken over de nodige extra’s. Met zijn ranke toren, nostalgische architectuur, traditioneel materiaalgebruik en bijzondere details is het een ware blikvanger in het groen. Met slechts twee parklofts per verdieping, grote lichte woonruimten met meerdere indelingsvarianten en mooie buitenruimten in de vorm van tuin, balkons en dakterrassen op het zuiden mag “Residentie De Vrijheyt” met recht uitzonderlijk worden genoemd.

Op de begane grond zijn de lofts voorzien van een serre en een eigen tuin. De lofts aan de parkzijde beschikken als extra nog over een exclusieve torenkamer die voor meerdere doeleinden geschikt is. De penthouses worden gerealiseerd in twee verdiepingen met een interne woonhuislift. Parkeren doet u op de eigen afgeschermde parkeerplaatsen voor de deur aan het groene woonhof deels onder de nostalgisch vorm gegeven carport.

“Residentie De Vrijheyt”: exclusief wonen aan het park met het comfort van vandaag en de grandeur van vroeger!

LIBRA L -TUSSENWONING

WONINGTYPES