Parkvilla's 'De Schout' - De Vrijheyt Oerle
Wonen in De Vrijheyt Oerle-Zuid, Veldhoven. Een uniek bouwplan met een mix van 30 unieke woningen: vrijstaande parkvilla’s, ruime tweekappers, levensloopbestendige seniorenbungalows en exclusieve appartementen / parklofts. Wonen in De Vrijheyt is vrijheid in wonen!
Nieuwbouw, woningen, Veldhoven, Oerle, Vrijheid, Vrijheyt, Villa, Tweekapper, twee-onder-een-kap, semi-bungalow, bungalow, appartement, loft, vrijstaand geschakeld.
22127
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-22127,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.4,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive

PARKVILLA’S ‘DE SCHOUT’

Deze drie exclusieve parkvilla’s zijn schitterend gelegen aan het grote landschapspark van Oerle-Zuid. De ruim opgezette villa’s met diverse indelingsmogelijkheden worden gerealiseerd in twee woningtypes.
Op de hoeken vallen meteen de karakteristieke torentjes op die de woningen een uniek aanzicht geven. De middelste woning is ontworpen in een fraaie Engelse landschapssfeer met houten elementen. De woningen bieden een uitzonderlijk samenspel in gevelbeeld aan kleur, vormgeving en afwerking.

De rijke detaillering van de woningen vindt u terug in dakornamenten, luiken, rollagen en veel fraai vorm gegeven glaspartijen.

De parkvilla’s beschikken over een garage en twee parkeerplaatsen op eigen terrein.
“De Schout”: uw eigen unieke villa aan het park!

LIBRA L -TUSSENWONING

WONINGTYPES