Tweekappers/vrijstaand 'De Schutter' - De Vrijheyt Oerle
Wonen in De Vrijheyt Oerle-Zuid, Veldhoven. Een uniek bouwplan met een mix van 30 unieke woningen: vrijstaande parkvilla’s, ruime tweekappers, levensloopbestendige seniorenbungalows en exclusieve appartementen / parklofts. Wonen in De Vrijheyt is vrijheid in wonen!
Nieuwbouw, woningen, Veldhoven, Oerle, Vrijheid, Vrijheyt, Villa, Tweekapper, twee-onder-een-kap, semi-bungalow, bungalow, appartement, loft, vrijstaand geschakeld.
22119
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-22119,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.4,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive

TWEEKAPPERS/VRIJSTAAND ‘DE SCHUTTER’

De 4 tweekappers en de vrijstaand geschakeld woning vormen een fraai ensemble met elk hun eigen karakter, indeling en kleurstelling.

De rijke detaillering van de woningen vindt u terug in, luiken, rollagen en veel fraai vorm gegeven glaspartijen. De vrijstaand geschakelde hoekwoning is gedecoreerd met een fraai torenelement.

De tweekappers hebben door de extra frontbreedte meerdere indelingsmogelijkheden en zijn met name geschikt voor gezinnen die van veel ruimte houden.

Grote kavels met ruime tuinen en een garage met twee parkeerplaatsen op eigen terrein en uiteraard een eigen achterom.

“De Schutter”: een unieke woning die je de ruimte geeft om te leven!

LIBRA L -TUSSENWONING

WONINGTYPES