Woningen - Vrijheyt - De Vrijheyt Oerle
Wonen in De Vrijheyt Oerle-Zuid, Veldhoven. Een uniek bouwplan met een mix van 30 unieke woningen: vrijstaande parkvilla’s, ruime tweekappers, levensloopbestendige seniorenbungalows en exclusieve appartementen / parklofts. Wonen in De Vrijheyt is vrijheid in wonen!
Nieuwbouw, woningen, Veldhoven, Oerle, Vrijheid, Vrijheyt, Villa, Tweekapper, twee-onder-een-kap, semi-bungalow, bungalow, appartement, loft, vrijstaand geschakeld.
22022
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-22022,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.4,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive

WONINGEN

De woningen van De Vrijheyt hebben een klassieke dorpse uitstraling met een karakteristieke baksteenarchitectuur. Kenmerkende details zoals erkers, luiken, dakoverstekken, rollagen en torentjes maken van De Vrijheyt een parel in het groen. Naast de hoogwaardige afwerking voldoen de energiezuinige woningen ook nog eens aan hoge eisen van duurzaamheid. Grenzend aan de openbare ruimte worden de tuinen voorzien van een haag. Als koper kunt u kiezen uit meerdere indelingsvarianten, uitbouwmogelijkheden en diverse opties. Het unieke ensemble van 30 woningen met een mix aan woningtypes biedt u volop keuze om de woning te kiezen die bij uw woonbeleving past.

3 Parkvilla’s “De Schout” – kavel 1 t/m 3

16 Semi-bungalows 16 “De Schepen” – kavel 4 t/m 11, 17 t/m 24

5 Tweekappers / vrijstaand geschakeld “De Schutter” – kavel 12 t/m 16

6 Parklofts “Residentie De Vrijheyt” – kavel 25 t/m 30

LEKKER LEVEN IN DE LIBRA!

WONINGTYPES